Viața este scurtă!N-o mai micșora și tu!

marți, 22 februarie 2011

Impacare dupa o cearta- pentru doi dintre prieteni mei!!

Putine lucruri sunt pe lumea asta mai suparatoare decat certile intre indragostiti. Daca cearta s-a produs si va iubiti, acum cu siguranta fiecare dintre voi sufera in coltul lui. De ce sa prelungiti la nesfarsit suferinta cand va puteti impaca imediat? Usor de zis, greu de facut, vei zice tu...nici nu stii cat de suparat/a este partenerul/partenera pe mine. Si totusi nu este chiar atat de greu sa te impaci dupa o cearta! Iata cateva idei salvatoare:

1. Impacare dupa o cearta prin reamintirea vremurilor bune
Daca nu ai nici o idee referitoare la cum v-ati putea impaca dupa o cearta atunci alege aceasta metoda care nu da aproape niciodata gres: Alege un album frumos dintr-un magazin si umple-l cu poze din vremea in care va iubeati si erati fericiti. Adauga acolo strofe din cantecele voastre preferate si scrie chiar si povestiri ale celor mai frumoase clipe petrecute impreuna. Apoi, pe prima pagina sau pe coperta scrie cu o caligrafie frumoasa: "Chiar merita sa ne certam?". Invit-o apoi in oras si ofera-i cadoul, sau trimite-i-l printr-o prietena comuna. Efectul va fi garantat.

2. Impacare dupa o cearta - arata-i ca ai inima franta! Ca sa iti convingi partenerul/a sa va impacati dupa o cearta trebuie sa-i demonstrezi ca suferi, ca iti pare rau. Foloseste o modalitate inedita ca sa-i arati asta: De exemplu fa-ti o fotografie in care esti foarte trist/a, cu ochi mari si cu boticul scos inainte. Apoi rupe fotografie in bucati si trimite-i in fiecare zi o noua bucata prin posta. Daca folosesti calculatorul va fi si mai usor sa scanezi bucatile de fotografie si sa-i trimiti in fiecare ora o noua bucatica de poza prin e-mail. In ultimul mesaj scrie-i doar: "Imi pare rau!" Trebuie sa fie ingrozotor de suparat ca sa nu te ierte.

3. Impacare dupa o cearta cu o cina romantica Trebuie sa gatesti o cina uimitoare, romantica, care sa fie servita la lumina lumanarilor, acompaniata de muzica de calitate, flori si in final un tort delicios pe care sa scrii "Imi pare rau". Oricat de oribila ar fi fost cearta voastra un astfel de rasfat ii va demonstra prietenei sau prietenului tau ca tii la ea/el cu adevarat. Puteti continua impacarea pe tot parcursul noptii si veti fi amandoi foarte fericiti.


4. Impacare dupa o cearta prin asumarea raspunderii Atunci cand doi oameni se cearta fac asta pentru ca ceva nu e in ordine si sunt nemultumiti unul de altul. Este bine ca unul din voi sa ia initiativa si sa-l provoace pe celalat la o discutie. Vedeti ce isi doreste fiecare sa schimbe in viata cuplului, apoi alegeti cel putin un element care doriti sa fie schimbati si incepeti sa faceti aceasta schimbare impreuna. Astfel va puteti imapca dupa o cearta si veti sti ca lucrati impreuna ca sa oferiti cuplului vostru o sansa la iubire.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu